Navštíveno 2197x

700HP
1000Nm
370km/h
příčné zrychlení 1,5G
nádherná technika, podvozek, interiér, ale popravdě ač tomu pánovi strašně fandím mě zklamal vnější vzhled... Mám z něj takový pocit "číny" či co :-/

zadek

interiér

Nádherná technika

2

"tuneři" zas začnou barvit nápisy na gumách :-DDD

Mě přijde že to je skoro to samé co minulý typ

26.01.2011, 12:55 |
hanx to v tý řidičovo sedačce je větrák na gule?

26.01.2011, 12:55 |
TUNER Zvenku rozhodně nemam pocit číny....spíš z toho interieru.....
TUNER: Neberu to z pohledu zpracování, ale tvarů - to je aby nedošlo k mýlce a tím pádem introš má od číny opravdu dodně daleko...
předchozí zonda byla hnusná a tohle je kopie ferrari....
technika super ale....
Zonda byla prave nadherna :-) tohle se mi zda az prilis uhlazeny, ale treba konzole razeni je hodne zajimava :-)

26.01.2011, 13:02 |
JP Design je trochu "gay" no. Na první fotce vypadá předek blbě, ale to bude jenom úhlem:)

26.01.2011, 13:03 |
Diner Ta stredova konzole je teda silenost... tak nejak celkove ten interier vypada jak ze scifi z 60.let...... mozna kdyby se to jinak vybarvilo, ale na techhle fotkach je to des bes
Až na ten interier se mně to líbí
Jako Lukaash: Stará Zonda je umělecké dílo, tohle mě alespoň zatím nic neříká, ale ono projde třeba nějakou změnou jako zrála stará Zonda a třeba tomu přijdu na chuť. Ta kulisa s táhlem je fantazie.
ta středová konzole na palubovce je otřesná, vypadá to jak nějaká levná hračka z číny, tam měli zapracovat :-/
hanx: buď to je hliníková masturbační vagína nebo bidet, kdyby Ti při 1,5G povolil svěrač, případně na strachy opocenou prdel:-)))
středová konzole je fajn, vypadá jako malý akvárko:-))
Nejhezci byla Cinque ... tohle fakt budi pomerne cirkusovy dojem
[ Link ] [ Link ]
Mě se paradoxně interier líbí, z venku mě to neoslovilo vůbec. No a technika, ta je sice výborná, ale za 25 míčů je to stejně nesmysl.
Osobně jsem nikdy Pagani Zonda neumusel, to auto mě moc nenadchlo.
technika super
interier čina
exterier mi přijde jak když je to nedokončeny hlavně předek tam jako by něco chybělo.
Ferrari s nabořenym čumákem a kolotočářskym interiérem. Škoda, starší byly lepší.
"Stará" Zonda je podle mě nejlepší supersport, co kdy byl. Tahle mi designem teda moc neoslovila, technika opět perfektní, ale chtělo by to ještě zamakat. :)
nadherny. proti zonde pusobi mensi, kompaktnejsi...
kolotocarsky interier?
super, porad lepsi nez interier z ovladacema z koncernovych aut stredni tridy atd.
proc je dle nekterych interier "Cina"?

27.01.2011, 07:59 |
Veva jako Rajdlos!!! :-)

28.01.2011, 00:59 |
Jozzo kdyby to chytlo 12 chlapů tak to mají za 5 minut
a kdyby ty prkna ruply, tak ma stejny pocet chlapu vydelano na peknych par mesicu dopredu :-) nechapu, ze si nepronajali neco s plosinou ...
Naprosto běžné nakládání soukromých závoďáků a nebo formulí. Stejně to nakládají kluci u nás. Na klasickou sklopnou plošinu tak nízký auto stejně nenajede.

28.01.2011, 11:39 |
RedBaron | Upraveno: 2011-01-28 11:41:04
Dosavadní Zonda měla přísně účelový design ve stylu Group C Le Mans speciálů, tohle je takové změkčení a znevýraznění předku, boční silueta se mi líbí ale mám za to, že doba zadních čoček už skončila a do módy začínají opět přicházet celozasklené koncové světlomety zajímavých tvarů. Design je krokem zpět, o techniku ani kvalitu zpracování u Pagani nemám strach, to byla, je a bude špička i když vypuštění atmosférického motoru nevidím jako dobrý krok, dosavadní motor měl síly víc než dost v jakýchkoliv otáčkách a jeho okamžité reakce a průběh turbomotor nikdy mít nebude.
Jestli někdo mluví o kolotočářských interiérech, tak je totálně vedle. V běžné produkci se jakýkoliv interiér skládá z kolotočařiny na n-tou, všechno je plast natřenej stříbřenkou a podobný srajdy. Tady úřaduje v interiéru pouze pravá kůže, leštěný hliník, chrom, safírové sklo a další skutečně hodnotné materiály. Kdyby interiér u takhle speciálního auta měl vypadat tak nudně jako v Audi R8, to by to dopracovali...
kolotocarsky interier chapu spis ve smyslu designu a barev.
kazdopadne asie je silny trh, takze predpokladam, ze tomu ten china-look nedali omylem.
.mycTD: Barvy a materiály všeho si při koupi tohohle auta vybíráš sám, takže to není asi žádný problém, china look to trochu je a hlavně china název :o)

28.01.2011, 12:15 |
Lukaash | Upraveno: 2011-01-28 12:18:38
Tuner#2 : myslel jsem neco takoveho
[ Link ] zdvihaci plosinu ...
jinak tato konkretne byla na prodej za 3250 GBP (pouze na 1000kg vuz)
Lukaash: Jo tak to je pěkný, ale jak říkám hodně závodních aut se vozí jak se dá v rámci vlastní režie.
verim, je to veci majitele, ale vlastnit tak jedinecne a drahe auto, resil bych to spise tou plosinou :-)
btw : vetsina soukromych zavodnich vozu neni Zonda R :-) (joke)
Lukaash: Kdyby jsi viděl jak se nakládají některý skvosty v Goodwoodu ;-) Tuhle jsem projížděl nějakou galerii a zajímavý povozy na převoz.